Vision

I mit arbejde med gyotaku er jeg i stigende grad blevet opmærksom på hvor smukke havets levende væsener kan udfolde sig. Jeg oplever at besøgende i galleriet glædes med mig over overnaturens enkle skønhed. Det være sig fx fiskens form - eller de bittesmå detalje i finner og skæl. Jeg forundres og begejstres hver gang et nyt print afsløres. En vanedannende oplevelse.

 

Bag mit arbejde med fisketryk ligger en helhjertet respekt for naturen og et ønske om at formidle opmærksomhed på de mange udtryk, som findes i naturen omkring os.

Min oplevelse er, at vi alle bliver bedre til at passe på vores omgivelser, når vi interesserer os for de enkelte elementer, opdager ting vi ikke vidste fandtes og får en større viden om de mekanismer, der virker ind på vores natur og i sidste ende også os. I forlængelse af en filosofi om, at indsigt og viden er afgørende for, hvordan vi behandler naturen, er dialog om værkerne og afholdelse af udstillinger, workshops og andre events for mig en ligeså vigtig del, som selve dét at trykke fiskene.