Vision

I mit arbejde med gyotaku er jeg i stigende grad blevet opmærksom på hvor smukke havets levende væsener kan udfolde sig. Jeg oplever at besøgende i galleriet glædes med mig over overnaturens enkle skønhed. Det være sig fx fiskens form - eller de bittesmå detalje i finner og skæl. Jeg forundres hver gang et nyt print afsløres. Det er en oplevelse, man bliver høj af.

Bagved mit arbejde med fisketryk ligger en helhjertet respekt for naturen og et ønske om at videreformidle en opmærksomhed på de mange udtryk, som findes i naturen omkring os.

Mit håb er, at vi derigennem også bliver bedre til at passe på vores omgivelser. I forlængelse af en filosofi om, at en større respekt og forståelse af naturen ligger i dialogen om værkerne og afholdelse af udstillinger, workshops og andre events.

Det er min oplevelse at det japanske udtryk i gyotaku værker - rene linjer og enkle naturmotiver -  vækker både overraskelse og begejstring bland besøgende i galleriet. Værkerne falder i tråd med det nordisk udtryk og passer ind i vores hjem og hverdag.