Webshoppen er åbnet

MOMLIS er både et galleri og en webshop med blog.

I galleriet, som åbner sommer 2020, sælger jeg mine værker direkte fortrinsvis fiskeprint.

I webshoppen sælger jeg mine værker online - også mest fiskeprint - og de vises både med og uden ramme. De sælges og forsendes uden ramme, hvis ikke andet er aftalt.

Karakterisk for mine billeder er, at de er direkte tryk af rigtige fisk fanget lige uden for døren her i Bagenkop. Trykkene afslører detaljer og mønstre i fiskens overflade, som giver en ny oplevelse af naturen. Billederne har et let og diskret udtryk, og de passer således godt ind i de fleste af vores boliger.

Galleriet kommer til at ligge på havnen i Bagenkop på Langeland. Der vil være aktuelle udstillinger og adgang til at se værkerne, som alle er unika.

Webshoppen, som ses her, er den online del af Momlis, hvor der er salg af værkerne og hvor det er muligt at sende direkte til køber.

Velkommen til Momlis!

 

Indsend en kommentar